💗 Når livet pludselig tager en fantastisk uventet drejning 💗

Fredag d. 21.  november var der kl. 18.30 3 ubesvarede opkald fra et hemmeligt nummer, og som jeg altid gør med hemmelige numre, så ignorerede jeg dem….selvfølgelig!  Men da der efterfølgende igen blev ringet, tænkte jeg, at nu måtte den sælger på en venlig måde få læst og påskrevet.

“Hej Helle, Det er Rikke fra Danadopt” lød det venligt. ” I er blevet matchet med et barn i Senegal”. Så meget lå inden for min forståelsesramme, da jeg vaklede ud af grønthandleren for herefter at sætte mig på fortorvet. Efter ti minutter i næsten liggende stilling midt på Smallegade og i totalt chok og lykkkerus, fremstammede jeg et mere eller mindre forståeligt spørgsmål til kønnet, og svaret var; ” Det er en lille dreng fra 5 februar 14.”

At komme i kontakt med Theis viste sig dog at være en udfordring, så efter den 12. opringning, tænkte jeg, at han nok fornemmede, at det var vigtigt- og så gik min telefon tør for strøm. En halv time efter lykkedes kontakten og en noget fortumlet kok forsøgte at gøre sit arbejde færdigt så hurtigt som overhovedet muligt!

2014-11-29 11.10.42

Se sådan kan livet på en helt almindelig november – fredag tage en vidunderlig drejning, blive beriget og forevigt forandret.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *