Jamen for en uge siden, var det jo vores vin-værelse og pejsestue!

2014-11-28 17.45.29

I torsdags gik det op for alvor mig, hvor uvidende jeg i virkeligheden er, når det kommer til babyudstyr! Det er jo en jungle uden lige, og deeet er ikke bare lige sådan at finde en sti gennem dette virvar af nye begreber og ord, som jeg (og jeg kan vist med sikkerhed sige VI) aldrig har hørt om! Inden for den sidste uge har luften omkring mig været dejlig tyk af fremmedsprogsord såsom jerndråber, baby-badeble og silikonesut og nærmest angstprovokerende spørgsmål som; Har du købt en voksipose? Er klapvognen en Emmaljunga City Cross, Nitro eller Super Nitro? Hvilken tyngde har babydynen? er blevet stillet.

Til disse spørgsmål ville svarene for bare 3 dage siden have været været; Øm nej. Det ved jeg ikke. Tyngde? Og derfor kunne man jo godt gå hen og blive en smule bekymret som kommende forældre. Ja måske kunne man fristes til at sige nærmest angst for, at den viden, vi trods alt har på babyområdet, kun vil række hvad svarer til en spytklats længde. Men vi har læst og læser stadig op på lektien. Så nu kan spørgsmålene besvares; Voksiposen er købt, Klapvognen er en Nitro, og dynen har tyngde 10! Jep nogen arbejder bedst på den lange bane. Andre på den korte, og så er der dem, som har ikke valget!

Heldigvis er vi beriget med et super netværk, som har gjort det muligt ikke blot bistå med oversættelse af det ukendte sprog, praktiske gøremål og ikke mindst donationer af alskens udstyr og tøj – TAK

Om vi så er helt klar? JA JA JA! Ok ok ok måske ikke med alt det praktiske, men hva´ er man nogensinde det? Når alt kommer til alt, er det jo bare praktik og egentlig ikke det vigtigste:-)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *