Et sammensurium af bleindkøb, gaver, visum og eksamensopgave

senegal2                      2014-12-01 16.45.39                      2014-12-01 16.44.37

Vi har haft travlt, vi har haft rigtig travlt! Først og fremmest skulle vi i en helvedes fart få styr på det sidste af vores rejseplaner, så vi kunne få lavet visum. Derudover har weekenden budt på særdeles vigtige gaveindkøb-  og nå ja, så havde jeg da vist også lige en eksamensopgave, som skulle afleveres.

Visum til indrejse i Senegal blev ansøgt fredag, og vi er nu begge klassificeret som lovligt besøgende til landet, så nu er der altså ikke meget, der kan holde os tilbage. Uret tikker, og det må gerne tikke hurtigere!

Der er dog samtidig nogle praktiske gøre mål, som vi kan bruge ventetiden til at få ordnet. Eksempelvis er det kutyme, at man i Senegal kommer med små gaver- ja kald det anerkendelser, hvis det er bedre, til de mennesker, man enten besøger, eller til de mennesker, som gør et stykke arbejde for én. Vi havde derfor aftalt, at denne 1. advents – weekend i hver tilfælde skulle indbefatte indkøb af div. genstande, som vi skal medbringe til det afrikanske.

At købe gaver til, for os helt ukendte mennesker, som bor i et andet land, kunne godt i sig selv have givet anledning til en vis frustration, og samtid også være blevet en forholdsvis tidskrævende affære. I min verden powershoppede vi totalt og klarede det inden for 2 timer lørdag, OG vi var til og med tilfredse med resultatet. For mig er tid sparret tid givet, hvilket betød, at jeg forslog (læs, jeg sagde), at vi skulle på det store ble-, sutte-, flaske- og cremeindkøb allerede søndag, da vi jo nu var foran på tid. Theis indvilligede til dette stående mellem tørklæder og babybøger et sted i Frederiksberg centeret, dog med et liiidt svømmende og ´tomt´blik.  Han proklamerende da også søndag aften, at han havde brugt HELE week-ende på at shoppe. Her kan man som kvinde vælge at sige; `ej det er fan´me ik´rigtigt. Du har måske brugt 3 timer ialt!` Eller vælge på bedste Joan Ørting vis at rose sin mand, for den indsats han har lagt. Jeg valgte en mellemvej og skamroste Theis for de 3 timers shopping han havde gjort, da jeg ved, at det i hans verden føles som meget meget længere tid 🙂

I dag kl. 16.46 sendte jeg så min eksamensopgave afsted til aflevering. Hvis jeg påstod, at jeg var fuldt ud tilfreds med den, ville det nok være en sandhed med modifikationer. Ja for at være helt ærlig, så kunne den nok godt have været bedre… ok ok meget bedre. Men hvem fan´ kan bruge tid på at skrive om validitet, empiri og evidens, når man nu kan bruge sin tid meget mere fornuftigt ved at zoome ind og ud på dette dejlige billede hele tiden!

2014-11-29 11.10.42

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *