Kuffertjomfruelighed og dejlige panikanfald

20141203_132541

I dag har vi pakket en kuffert med babytøj… Idag har VI pakket en kuffert med babytøj… I DAG HAR VI PAKKET EN KUFFERT MED BABYTØJ! Ja det i sig selv var lidt af en udfordring, for at pakke en kuffert med babygear man som uerfarne forældre mener, at man MÅSKE får brug for, sætter sine krav til taskeplads. Nå men det lykkedes trods alt omend med visse kompromiser, og resultatet blev, at ud at 3 store kufferter, må Theis og jeg dele 1. Ja ja så rykkede virkeligheden igen lidt tættere på. Kun 3 par sko, af mine vel og mærke, fandt deres vej ned i tasken, og de pæne kjoler, som kræver lidt mere taskeplads, de hænger såmænd stadig på bøjlestangen i skabet.

Efter pakkeshowet gav Theis sig i kast med samling af seng m.m, og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg faktisk, at det klæder ham meget godt! Og tænk sig, en IKEAmodel blev faktisk samlet UDEN, at luften var tyk af eder og forbandelser – ja det er muligt – åbenbart. 20141203_135938

Jeg brugte resten af dagen til at klare de sidste indkøb, få lidt luft og få lidt ro på, for hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg i tirsdags et mindre angst-anfald, eller mindre er måske en underdrivelse, da det varede det meste af dagen. Jeg var bange, og det er jeg stadig. Hamrende angst for, om vi kan finde ud af at være de forældre, vores barn fortjener. Kan vi gøre det godt nok? Ved vi nok om alt ting? Skal vi vide alt? Hvordan ved man, hvad man skal vide? Ja spørgsmålene var mange, og det er de stadig, men et aller andet sted er det nok helt ok og normalt? Eller ja hvad ved jeg. Måske kommer alle disse spørgsmål og panikanfald, fordi vi har taget et hovedspring ned i et ocean af dejlige, men også skræmmende følelser, kendte som ukendte, og så skal man jo lige lære at svømme….eller i det mindste lige pjaske lidt. Men på med korkbæltet for virkeligheden er, at om ca. 8 timer, skulle vi gerne have plantet vores bagdele i et flysæde, være igang med at tjekke lommen på sædet foran for div. brochurer, afprøve om bordet kan slås ned og diskutere lidt med hinanden, om tasken skal blive nede eller lægges op – ja de helt gængse flyritualer.

Så nu er det tid til at på et par timer på øjet Sidste nat i hjemmet og sidste nat i livet som vi hidtil har kendt det 🙂

20141203_233943

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *