De her 2! De eneste 2!

20141205_122437

Her er så ikke bare manden, men mændene i mit liv!

Vi landede går og efter en noget strabaserende oplevelse i Senegal lufthavn, hvor ALT og ALLE skal gennem tjekkes, og ALLE dokumenter minimum skal have 3 officielle stempler, lykkedes det os at gøre vore indtræden på IBIS hotel i Dakar kl. 18.51 lige i tide til vores 1. Møde med vores kontaktperson, Dame (udtales; Daam). Han er fantastik, og vi er sikre på, at han nok skal holde os godt i hånden gennem den jungle af legaliseringer af dokumenter, som venter

I dag bevægede vi os så ud i det senegaliske retssystem, som er en helt del anderledes, end det vi kender til. I korte træk – ALT tager tid og  ALT skal gøres på fysik forskellige steder, men hvis du betaler en ‘anerkendelse’ kan processen speedes op. Ja moralsk kan man råbe op om fokastelighed og slå ud med armene, men det er nu en gang måden, tingene fungerer hernede. Men nok om det. Det er administrative praktik procedurer. Det vigtige er, at omkring middagstid blev vi præsenteret for hvad må menes at være verdens 8. Vidunder…ja hverken mere eller mindre! Tristan Michel 20141205_122456

Det var muligt for os at få lov til at være hele eftermiddagen på børnehjemmet, og sådan gik vi fra at være teoretiske forældre til at blive mor og far. Ja ja OK papirerne skal lige gå helt i orden, men det her, det her er vores søn! Blød, buttet, dejlig og helt ufattelig! vi er nu tilbage på hotellet, fortumlede, lykkelige, længselsfulde, savnende, trætte og sultne… IMG_20141205_143643

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 Comments

 • SVAR

  Han er en darling!! Og vi siger af hjertet velkommen til Tristan Michel!

  Jette

 • SVAR

  mit hjerte smelter og jeg har glade tårer i øjnene – disse billeder er noget af det smukkeste og jeg er så utrolig lykkelig på jeres vegne – I er et lækkert trekløver og vi glæder os til at lære jeres dejlige søn at kende ❤️

  • SVAR

   Tak søde! Han fuldender 3 kløveren! Uh vi glæder os også til at komme hjem ❤❤