lidt gangster style…eller..

Så har vi igen tumlet lidt rundt i det senegalesiske retssystem, da vores pas ansøgning til Tristan gik i gennem. Så pas pasfoto, skulle ordnes, så selve passet kan laves. Jeg skal være ærlig og påstå, at jeg ikke helt forstår logikken i, hvorfor det pas foto, som blev brugt på ansøgningen, ikke kan bruges i selve passet. Det er jo det foto,der blev ansøgt udefra.

Nå men anyway  Kl. 12.00 præcist indfandt vi os på paskontoret- og denne gang var påklædningen fra moderens side vist i orden. Eller det går jeg ud fra, for ind kom vi da. Hvorfor kl 12 kan man så spørge. Jo det er fordi, at pas kontoret for børn åbner på dette tidspunkt. Her skelnes mellem voksne, kvinder, mænd og børn, når foto skal tages. Derudover er det kun kvinder, som må gå med barnet ind. Så der sad vi så lækkerbiskenen og undertegnede og ventede til vi blev kaldt ind. Meeen det kan altså være svært helt at høre det navn, der bliver råbt op, korrekt, når man ikke kan fransk, OG udtalen derudover er med senegalesisk accent. Det resulterede i, at min søn nær var blevet fotograferet under navnet, Carmen, idet efternavnenes udtale, i mine øre, var nært beslægtede. Men ‘katastrofe’ heldigvis undgået og pasfoto af en noget betuttet Tristan Michel taget. Jeg synes, at han på fotoet havde tillagt sig lidt attitude og kørte gangster-look. Theis mente, at han lignede Hella Joof. Det kan man jo så selv tolke videre på…

20141208_17152920141209_170857

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *