sovetryner og udfordrende dameben

2014-12-08 17.18.10

Reporteringen over nattens forløb lyder som følgende; mændene i huset sov i gennem – stor som lille. For Tristans vedkommende blev det til ca 11-12 timer, hvilket må siges at være absolut fint taget i betragting, at han er blevet pålagt at sove i en ny seng på et forholdsvis ukendt værelse. For min bedre halvdel, som har taget det meget bogstaveligt, at når baby sover, skal man også selv få søvn,  strakte soveseancen sig desværre kun på 9 timer. Herefter kan det konstateres at som far som søn; Begge er en smule morgen groggy og skulende tidligt på dagen, og begge fungerer først, når de har fået deres morgen kickstart kaffe til far, mad til Tristan. Herefter er de flyvende…i hvert tilfælde i et par timer.

Omkring kl 10 skulle vi til mødet med retspræsidenten. Det meget officielle møde, som vi var blevet forberedt godt på. Og her er det så, at jeg ikke kan redegøre for mine tanker og beslutninger op til dette møde. Jeg havde hjemmefra fundet, hvad jeg antog var suitable clothing. Pæn kjole MED ærmer, ikke nedringet og ikke alt for kort. Dertil var tanken så, at outfittet derudover skulle inkludere strømpebukser. Men undervejs i påklædnings fasen gik strømperne tabt, Dette betød at jeg for 2., og forhåbentlig sidste, gang i mit liv skulle høre sætningen; Ma’m yout are not propaly dressed. You can’t go in here! Heldigvis var ikke alle af denne den pågældende vagtss overbevisning, idet Mrs Aminetta, retspræsidenten, er meget vestligt sindet,  og vi kom derfor ind i retsbygningen og modtog af hende det officielle adoptions dokument. Og dette tiltrods for min mit skanky outfit.

Det betyder, at vi er nu officielt adoptanter og forældre til lækkerbiskenen! Så bare en pisse go’ dag, som så lige har den ene omkostning, at jeg skal foretage en alvorlig gennemgang af mit skab, når vi kommer hjem.

Så kunne det heller ikke vente længere- baby’s first sel’fie

IMG_20141208_173158

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 Comments

 • SVAR

  Fantastisk indlæg hele vejen rundt! Det er så skønt, at søde Tristan sover så dejligt, han er for sej! Det er for fedt, at i har fået det endelige dokument!! Og så er det da også på tide, at der lige er nogen, der påtaler din påklædning, det har jeg tit tænkt over 😉 Pas godt på jer selv!! <3

 • SVAR

  Tillykke tillykke til jer alle 3!
  Endnu en vigtig dag i familiehistorien.
  hilsen Jette

 • SVAR

  STORT tillykke med forældre titlen. Fik da lige gåsehud og kneb en enkelt tåre 🙂

 • SVAR

  Kæmpe tillykke med jeres nye titler søde! Det varmer helt ubeskriveligt at I tre nu endelig er sammen og ham Tristan er simpelthen for nuttet ❤️ Glæder mig til at se ham!!

  Lige et praktisk spørgsmål, skal vi aflevere noget vintertøj hos noget familie et sted, så de kan tage det med til jer i lufthavnen? Det er jo noget koldere herhjemme….

  Knus