totalt nattesøvns terror!

Planen var at jeg i går ville have skrevet lidt om pas situationen og ændrede flybiletter, men denne lille fuldstændige opkørte ‘terrorist’ valgte at agere tumling til efter kl. 22, og så denne her mor var træt!!

20141211_100426

Nå men i korte træk forløb dagen i går noget anderledes end forventet. På den posetive måde! Omkring kl. 13 ringe Dame ( kotaktpersonen) til os og sagde, at Tristans pas var klar. Ja det tog sådan ca. et døgn. Effektivt når man altså som Dame kender systemet, hvordan det fungerer og de rigtige personer! Normalt kan det tage op til en uge at få pas til hjemrejse. Men Dame har presset på. Ikke mindste fordi i denne uge indeholder en helligdag, som er i dag torsdag, og fredag altid er halvt helligdag, hvor der bedes fra kl. 13.

Vi røg ud i en TAXA og afsted til paskontoret, kun for at finde ud af, at vi ikke havde fået ALLE de dokumenter med, som netop den politimand ville have. Her er det meget personstyrret, hvornår hvad skal bruges. Så ind i Taxaen igen, tilbage til hotellet, Theis herefter spurtende så sandalerne fløj om ørene på ham, op på værelset, hente papirerne, ind i taxtaen og tilbage til kontoret. SÅ stod vi med passet!

Der er et andet dansk par hernede, og de fik deres søns pas samtidig. Vi besluttede derfor begge par at lave om på vores flybilletter til hjemrejsen, så vi kan følges hjem allesammen. Det er jo vores jomfrutur med børn i flyveren. Så det er fint at være flere om det. Derudover er de skide søde, så det skal nok blive hyggeligt…ja ja ved godt, hvad folk, der har fløjet med småbørn tænketænker nu, men jeg tænker; Det skal nok gå…første gang i et fly. 9 timers tur. Mellemlanding. 1, 5 times tur. What could possibly go wrong!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *