my men, my men…

DET her, det her er mine mænd! Den ene blev legitimeret d. 3. Juli 2010, og den anden blev legitimt min d. 9. December 2014! Begge har et sovehjerte og begge giver en fornærmet lyd, hvis mad og drikke IK lige bliver bragt, som forforventet. Gotta 💓 them!

IMG_20141212_135134

I går havde vi så vores første ble-diskussion som forældre. Bissen, og her menes Tristan, havde lavet, ja for at sige det mildt, en knap så velduftende hmm hmmm i bleen.Theis nægtede pure! Det er åbenbart IK en mands job, når der går lort i den. I stedet bidrog han så med,  at løbe omkring på værelset råbe puha puha puha, tage dybe indåndinger ud af altandøren, og ikke mindste gestikulere opkast. JA JA vi har jo alle vores kryptonit!

I nat havde 1/3 af familien igen en fest uden lige, hvilket jo et eller andet sted er fantastisk! Meeen det betyder også lige at den restende del af selskabet også i dag er en smule trætte. Men heldigvis sover 2/3 dele af familien nu, og så tænker jeg, at min lur må blive på flyveren 😉

Når jeg nu sidder og kigger på drengene ligge og lumre, så er det mig stadig helt ubegribeligt, at vi om mindre end et døgn burde have vores fødder solidt plantet på dansk jord. Samtidig tænker jeg på, at Tristan Michel i aften siger farvel til det, som har været hans hjem og virkelighed hele hans liv, og jeg håber virkelig, at omvæltningen ikke bliver for voldsom for den lille bisse.

20141211_135807

Vi er i hvert tilfælde klar! I morges greb jeg mig selv i at lugte om det virkelig var tis, der var på min kjole, istedet for bare at skifte den. Derudover har mit hår en lidt sødlig duft, som jeg har identificeret som værende mos. Er transformationen til forældre så IK fuldført?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *