skrigeballoner og fuglerede hår

Så satte familien Krogh – Hastrup deres fødder på dansk jord i går kl 11. 00. For familiens yngste medlem var dette det første med et land, der er i gennem snit 20 grader koldere, end hvad han er vant til.Jeg ville gerne kunne sige,at flyveturen gik som smurt, men det ville være en løgn af dimensionerer. Tristan var bange, og vi vurderede ud fra hans krops bevægelser, at han kunne mærke trykket i ørene. En følelse han jo ikke har haft før, så det er jo helt forståeligt, at det lille pus protesterede mod omverdenen i et godt stykke tid. Så ja vi var dem! De der forældre, som har en skrigende unge med i flyveren til stor gene for de restende passegerere. SORRY!

Til gengæld havde vi, som de overskuds forældre vi er, selvfølgelig taget højde for det mulige kulde-chok, mødet med det nordiske klima, kunne frembringe inden vi rejste. Det var os derfor en gåde, at den dejlige tykke heldrag, som Tristan skulle iføres IKKE var i kufferten. Umm vi henholder til, at det er tanken, der tæller, og istedet blev lille fyren iført lag på lag i Kastrup lufthavn, hvilket han ikke var helt tilfreds med for at sige det mildt. Det kan godt være, at han er en lille størrelse,men han har sørme et stort temperament.Der var fan´me ikke nogen, som skulle iføre ham så meget tøj uden kamp til stegen.SÅDAN! Men iført tøjet blev han, og klar til at møde verden og den nye familie, der ventede på ham uden i ankomsthallen.

Vi havde diskuteret og overvejet meget, hvorvidt det ville være godt for Tristan, at lufthavnen også bød på glade mennesker, som gerne vil møde netop ham, da dette godt kan være lidt overvældende for sådan en lille fyr, som er et sted, der for ham er helt nyt og anderledes. Sådan er rådet til nybagte adoptivforældre i hvert tilfælde. Samtidig er rådet også , at hvert barn jo er forskelligt, og man skal derfor vurdere situationen udfra det barn, man har. Det gør det selvfølgelig lidt svært at lave aftaler. Endnu mere svært gjorde vi det selv, da vi rykkede hjemkomstdatoen. Vi er derfor så glade for, at mødre, far, morbror,faster, farbrødre og tante alle havde kunnet .rydde kalenderen og dele et meget specielt øjeblik med os! Og meget taknemlige for at de havde sørget for, at vi ikke skal sulte nogen af os i de næste par dage. For nu skal vi lande og få hverdagen til at fungere for os alle.

2014-12-14 09.56.10

I den forbindelse vil jeg gerne indrømme, at jeg har været en lort, ja så er det sagt. Igen har mine tanker omkring omgangskredens udsagn om, at man slet ikke når noget, bidt mig i røven. Jeg indrømmer, at jeg også her før lidt har tænkt; ja ja ok så er det vist heller ikke værre! Ok fru Friis – Ris til egen røv. Jeg havde i dag sat en barre, som jeg i morges vurderede, var sat temmelig lavt for dagens praktiske gøremål. Jeg skulle såmænd bare vaske tøj og støve af. Og ja så også lige selv have skrubbet det senegaliseske støv af og gøre et eller andet ved mit hår, som efter en uge uden nogen form for pleje mildest talt lignede en forladt fuglerede.Da kl var 13 var hytten var stadig støvet, tøjet lå i en bunke, jeg stadig iført mine natbukser og bange for at gå ud på altanen af frygt for forbipasserende fugle. Jeg er i skrivende stund stadig iført mine natbukser, men håret har fået en ordenlig omgang. Derudover er der sat en vask over. Dagens andre gøremål er rykket til i morgen. Eller på tirsdag. Eller om 10 år. Ja ja alt omstilling kan være svær, så jeg tror bare, at barren i morgen er, at jeg kommer ud af nat-bukserne til vores besøg hos Statsforvaltningen og Folkeregisteret. Og hvis ikke, ja så har de sgu nok set det før 🙂

Da vi kom hjem fandt vi denne hængende på vores dør! En dejlig lille overraskelse.

2014-12-13 22.01.59

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Velkommen hjem alle 3 . Glæder os til at møde det lille pus når engang han er klar til det. Han er da bedårende og lige til at kramme. Tillykke endnu engang. Og Helle som min svigerfar engang sagde at gøre rent mens børnee vokser op, er som at skovle sne når det stadig sner.:) Tag den med ro og nyd det.