oh baby it´s cold outside…

Så kunne vi ikke blive indendøre længere. Tiden var inde til at kaste tumligen ud i det ubarmhjertige nordiske klima! Det var tid til en tur i klapvognen! Mest bliv tidspunktet for denne begivenhed valgt grundet af, at vi kl. 13.00 dags dato havde en aftale på folkeregistret. Da klokken var 11.30 begyndte vi derfor at pakke til denne udflugt. Dertil meldte sig tvivlsspørgsmålet; hvad skal sådan en varmblodet størrelse skal have på?!!? Vi valgte igen lag på lag løsningen, hvilket resulterede i, at synet af Tristan efterfølgende leder tankerne hen til en genkendelig figur fra Disneys juleshow eller en meget velkendt dæk-figur!

2014-12-17 10.32.03anders (1)

Nå men anyway afsted med os – i meget god tid, men så var der også tid til at nyde den helt nye fornemmelse af regn. Den blev modtaget med blandede følelser. Noget der ligende undring og efterfølgende noget, som mindende om lidt irritation, og det forstår man jo godt.

2014-12-17 10.48.02

Selve mødet på folkeregisteret var en rigtig behagelig oplevelse. Vi havde ellers, fordomsfulde som vi er overfor offentlige instanser, frygtet lidt, at det kunne blive en situation, hvor man lige tager en ekstra dyb indåndig. Vi blev heldigvis gjort til skamme, da vi blev mødt af en meget sød og kompetent medarbejder! SÅDAN ikke nogen slinger i valsen dér, og udkommet er at vores søn nu har et dansk personnummer.

Det blev fejret med et festmåltid af rang – gløgg til mor og far. Blendet spaghetti med kødsovs til tumligen, hvoraf det meste nok endte i mund og mave – måske.

I skrivende stund må jeg dog konstatere, at der ligger både kød OG en rosin på gulvet. Så det der med at det er barnet, som sviner, den går nok ikke helt. Theis gør også 😉

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *