Man kan godt ligge på langs uden at have tømmermænd – åbenbart!

1. januar; datoen hvor der er kollektiv tømmermænds bearbejdning på landsplan. Dagen hvor den generelle holdning er, at det er helt i orden at tilbringe døgnets få lyse timer, efter man har fået øjne der ved middagstid, på langs i sofaen samtidig med at man indtager fødevarer, som ikke kan legaliseres uanset hvilken vej man vender madpyramiden. Jeg har af blandt andet på grund af dette et eller andet sted altid godt kunne li´1 januar. Altså nok mest hen på eftermiddagen, når den værste selvmedlidenhed var aftagende i takt med den hovedpine, der var prisen for nattens udskejelser.

Sådan har vi stort set altid hilst det nye år velkommen her i huset. En stille og rolig start på året. Men sådan skulle starten på 2015 ikke være, for kl. 07.15 stod tumlingen ret i sengen parat til dagens dunt, og det gik ikke stille af sig, skal jeg hilse at sige. Måske vores naboer af samme årsag derfor også har fået en anderledes start på dagen end planlagt. I så fald – sorry.

2014-12-29 08.20.01

Vi søgte dog at holde lidt af traditionerne i hævd, så det der med at ligge på langs og spise fast food det dyrkede den mandlige del af husstanden. Ja ok også lige lidt den kvindelige, hvis jeg nu skal være helt ærlig.

2015-01-01 11.02.16

Planen for selve Nytårsaften havde, indtil tumlingens indtråden i vores liv,  været, at vi skulle have spist og været lidt hippe hipsters med nogle gode venner på restaurant Gorilla, men det må vi have til gode.  Istedet tilbragte vi aftenen hjemme bare os tre, hvilket også var en helt ny måde for os at tænke nytår. I dagens anledning havde jeg iklædt mig en yderst lårkort, viste det sig, kjole efter min søns valg. Sådan tolker jeg det i hvert tilfælde, for denne beklædningsgenstand skulle have været sendt retur, men på forunderlig vis var det lykkedes pilfingeren af gnave og rive retursedlen i stykker.  Men fint fint pallietkjoler kan man alligevel ikke have for mange af, hvis man spørge mig.

Theis havde kokkereret en fantastisk middag startende med caviar og champagne til 2/3 af familien. Den resterende del-  den del der synes, at det fede ved at spise også er, at man kan hamre ske og tallerken ned i bordet, startede med tunsalat og blinis og en lille smagsprøve på det sorte guld. Det faldt i god jord, så det kommer vi ikke til at servere for ham igen lige foreløbigt. Det kan jo gå hen og blive en meget dyr vane.

Planen var egentligt, at vi ville have indtaget hovedretten efter mindste manden var blevet puttet, men det der med at sove, når der er festivitas kørende, det er altså ikke noget, som passer herren. Han kæmpede mod søvnen til klokken havde rumdet 21, men så bukkede han også under og sov fra både kæmpe kanonsag, fyrværkeri og sang i opgangen.

Jeg synes, at vi i i den grad fik sagt pænt farvel og TAK til det fantastiske år, 2014 og har som sagt brugt dagen i dag til at hilse det nye år velkommen. Jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk et af slagsen. Jeg håber, I alle havde en dejlig aften i går, er parate til at indtræde i 2015 og gøre det til JERES år.

IMAG0486

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *