weekend med badeble og laksko

2015-01-07 18.25.21

I fredags havde Theis og jeg en af de aftener, som vi ikke har haft helt så mange af her på det sidste – en voksen -tids- aften. Lille T bestemte sig for at puttetiden kun skulle vare 10 min, inden han havde talt de får, han skulle tælle, hvilket betød, at der var dømt tidlig kærestetid. Her mener jeg ikke noget frækt eller specielt kinky, men derimod en aften med et glas vin, lidt snasks og hvor der er tid til samtaler, hvor ordvalget ikke indeholder sætninger såsom: Ka´du det, ka´du det… Nøj hvor er DU dygtig. Ja du er, ja du er. Ikke at man ikke kan sige det til sin mand forstå mig ret, men det bød konteksten nu ikke på, idet vores vores samtale gik over til en sober diskussion omkring det at skulle, kunne eller burde ytre sig, og her er vi ikke helt enige. JA det var en fredelig diskussion, ja det er muligt, nej det er ikke løgn.

lørdag havde tumlingen og jeg planlagt at våge os ud på de vilde våger og visitere svømmehallen. For Tristan skulle dette være hans første møde med et bassin, som højt sandsynligt ville indeholde andet tis, end det han selv leverer. For mig skulle dette være mit første besøg i mange mange år. Ja jeg tror faktisk, at vi skal helt tilbage til min seminarietid og en svømmelærer-uddannelse siden jeg sidst plaskede mere eller mindre målrettet rundt i svømmehallens klorholdige vand. Jo jeg har da været i svømmehallen siden, men jeg tænker, at det ikke helt gælder, hvis man blot har observeret aktiviteter fra bassinkanten.

Nå men vi havde fået tid i babybassinet k. 11 til 11. 25. Jeg må indrømme, at jeg i første omgang tænkte, at det var da meget lidt tid. Derudover havde vi fået at vide, at vi skulle beregne 1,5 time til at hele seancen; omklædning, svømning, påklædning,. Igen tænkte jeg come on 1,5 time med kun 25 min i vandet. Hvor lang tid kan hele det der omklædning menageri tage? Jeg blev klogere. Kl. 10.30 entrerede vi svømmehallen. Kl. 12 forlod vi den. Præcis.

Selve tiden i vandet var en stor succes. Iført en yndig gul- og orange blomstret badeble plaskede tumligen frygteløst rundt. Fuldstændig upåvirket af, at det trods alt var hans første gang i et bassin,  der kan indeholde mere end de o,15 m3 liter væske, han ellers er vant til at plaske i. Han ´svømmede´, charmerede og solede sig i den opmærksomhed han fik fra nogle af bassinet øvrige mødre. Mor var stolt, Tristan var glad og svømmehalsture bliver nok en mere integreret del af vores hverdag i fremtiden. Dog med tumligen iført et par mere mandlige badebukser, idet Theis var noget fortørnet over, at hans søn havde frekventeret sømmehallen i noget, der i hans optik, var pigepåklædning. Jeg må indrømme, at jeg er bedøvende ligeglad om bleen er lilla, lyserød, gul eller blå, men det er måske en mandeting – hvem ved.

Pigeting, drengeting, pigefarver, drengefarver who cares. Lige for tiden er Tristan meget interesseret i lak, guld og glimmer. Piget eller gangster`? Det kommer jo an på øjet, der ser. Og igen who cares.

2015-01-10 18.28.05

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *