Min søn pisser på mig!!

Jeg har en søn, som kontrollerer sit tisseri! Jeg vil endog gå så langt som at sige,  at han jeg har ham under stærk mistanke for ligefrem at time denne gerning. Efter snart en halvanden måneds tid, kan jeg konstatere, at vi har en søn, som i særdeleshed bedst kan lide at tisse UNDER bleskifte. Mere præcist i de minutter, hvor den gamle ble er væk, og den nye gøres klar, hvilket medfører, at låget på hjemmets vaskekurv konsekvent ikke kan lukkes grundet tis-håndklæde-fyld. Så ja, jeg må indrømme, at jeg er begyndt at overveje, om ham spekulerer i det! Denne mistanke blev i fredags i den grad forstærket, idet lille T netop denne morgen besluttede sig for at urinere i præcis de sekunder, det tog mig at bære ham fra soveværelset og ud til det klargjorte bad badeværelset! Pludselig mærkedes en mistænkelig varme lige under brystet. Denne varme bredte sig hernæst over min mave og de efterfølgende dryp på gulvet bekræftede, at ja min søn havde pisset på mig! Ydmygelsen blev ikke mindre, da min bedre halvdel, hvis man da kan kalde ham det i dette tilfælde, tilnærmelsesvis lovpriste situationen, mens han med klappende hænder og anerkendende hovedrysten udbrød i jubel;  YES! SÅDAN MIN SØN! Efterfølgende kunne far og søn så hygge sig med bad og plasken, men mor her måtte trisse ydmygt tilbage til soveværelset og pænt vente på, at badet blev overstået, så også jeg kunne komme en tur ikke i baljen med under bruseren.

2015-01-16 08.49.58

I den forgange uge har både søn, mor og far dyrket vores sociale forbindelser. For lille T vedkommende betød det mødet med vanløse legestue. Jeg havde forinden besøget været lidt urolig for, om det måske kunne blive lidt voldsomt for ham. Efterfølgende kan jeg så berette, at det var ikke Tristan det var voldsomt for! Det viser sig, at vi har en- hvordan skal jeg sige det, en søn med lidt bissede tendenser, som i den grad ikke skyr nogen midler, når det kommet til at få, hvad han vil ha´. Hårdnakket blev der både forsøgt stjålet sutter, legetøj, sko m.m. fra de andre sagesløse børn på stuen. Det hænger selvfølgelig sammen med, at Tristan kommer fra et miljø, hvor jungleloven i legerummet var den udøvende magt. Man ta´r hvad man vil ha´, og hvis det ikke er ledigt, ja så ta´ man det sgu alligevel! Vuggestue klar? Jo måske på det område!

Lørdag havde jeg betinget udgang, hvilken jeg brugte til at stille mig på løbebåndet kl. 11 med store forventninger til mig selv og den 10 km, jeg havde i tankerne – og det er jo tanken, der tæller :-). Efterfølgende kunne jeg så tilbringe en dejlig eftermiddag i godt selskab til min venindes fødselsdag. Da klokken slog 16.  lakkede min udgang dog mod enden, og da jeg kom hjem stod der 3 mænd og trippede, Den yngste fordi han blev blev glad for at se mig. Det bilder jeg mig i hver til fælde ind. De to andre fordi de efter sigende var sultne, tørstige og ivrige efter some male bonding.

En dejlig uge og weekend dog med det enkelte malurt i bægeret at jeg søndag fik en lille hilsen fra en velmenende instans. Ja det bilder jeg mig da i hvert tilfælde ind, for ellers vil jeg mene, at dette næste tendenserer til chikane. Et lille slask med en realitetens klud i ansigtet på en kvinde, som næsten havde glemt, at hun snart runder de 35.

2015-01-18 12.18.53

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *