1 år og allerede en verdensmand!

I dag er en temmelig ganske særlig dag- NEMLIG! Lil´T runder et år, og der kan vendes et nyt blad i hans livs års-kalender. HURRA HURRA!  Solen har skinnet, sneen været oplyst, og i det hele taget har det bare været en rigtig fin dag, som også har været et par timer længere, end hvad vanen er, idet fødselaren besluttede sig for, at denne første dag i hans nye år, skulle starte før fanden fik sko på. But who can blame him – altså Tristan. Denne lille morgenseance betød jo så også, at det ellers meget velplanlagte fødselsdagsbord, som moderen her havde haft den der romantiske drøm om, skulle finde sted, ja det gik ikke helt, som jeg havde fantaseret om. Her mener jeg selvfølgelig den helt almindelige, tror jeg, planlægningsfantasi af barnets første fødselsdag; vågne stille, ligge og hygge i sengen, lave lækker morgenmad, tænde levende lys og ikke mindst fotografere hele forløbet. Nå men realiteten viste sig at være lidt anderledes, som oftest er, og morgenmaden bestod ikke af en overdådig buffet, men dog stadig af ualmindeligt gode røræg og en måske lidt mere klæbrig affære i form af havregrød. Fotograferingen lå lidt på den lade ende, og selv med alt det filter, jeg kan sætte på, er billederne ikke noget, man kan råbe HURRA for. Men skide ligemeget er det, for det blev en rigtig hyggelig stund, og jeg ville egentlig ikke have ønsket det anderledes, nu jeg tænker over det. Så blev vi det klogere. Planlægning af events, når der er en lille størrelse i huset, det skal man nok bare lade være med. Let it flow. Dertil kan vi så også skrive i erfaringsbogen, at indholdet af gaverne ikke nødvendigvis er så vigtigt. For Lil´T var det i hvert tilfælde den tomme æske, der bragte mest lykke og underholdning i løbet af dagen.

2015-02-05 11.14.37-12015-02-05 11.14.242015-02-05 11.14.26

I sidste uge var det mig, der kunne vende et kalenderblad i kalenderen. 35 år. Fy for pokker kunne jeg godt fristes til at skrive. Ikke fordi jeg går så meget op i alder, men alligevel; På vej mod de 40! Spoler jeg blot 2,5 mdr tilbage, ville det 100 pct. have været min tanke. Jeg tror, den der alders forskrækket hænger meget sammen med, om man føler, at man har nået ikke alt man vil nå, men kommet et godt stykke af vejen. Med Lil´Ts indtog i vores liv, er en ny kurs lagt, og nye veje bliver betrådt. Så gør det sgu ikke noget, at man er blevet et år ældre.

Når jeg sidder og tænker over det, så var der engang en håndløser, som prøvede at bilde mig ind, at året 2012 ville blive MIT år! Det ville blive året, hvor alt faldt på plads for mig, og nye spændende ting ville indtræffe. I skrivende stund kan jeg ikke huske, hvad der skete i 2012. Hvis dette fornærmer nogen – sorry. Hvis man skal tro på den slags heksedoktori, så må konklusionen være, at hun blot har regnet 3 år forkert, da jeg vil lægge hovedet på blokken og påstå, at det blev året 2014, som viste sig ikke blot at blive MIT år men blive VORES families år.

For Lil´Ts vedkommende må de ord, der knytter sig til dette hans første leveår nok være noget i retning af; `hold da helt kæft der var stress og run på i de sidste par måneder`. Der røg både en nye familie, en flytning, et landeskift og en dansk opholdstilladelse hen over bordet. For langt de fleste mennesker er det vist noget, som ikke engang sker i løbet at et helt liv. Ja ja 1 år og allerede en erfaren herre og verdensmand!

2015-01-30 09.55.17-2

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *