Styr din indre hystade, kvinde!

2015-05-29 20.30.24   2015-05-29 20.31.45

Hvis der findes en Don´t Drink And Dial- app, der med nogle få enkle opgave/ spørgsmål kan forhindre fulde folk, som i en stiv rus får den geniale ide at give et opring til en sagesløs ex-kæreste, i at begå den fatale fejltagelse, er det så muligt, at udvikle en lignende app til hysteriske koner, der i arrigskab lægger meget vrede beskeder på ægtefællens telefonsvarer? I går var jeg bitchy bitch og havde i den grad bevæget mig ud på den kvindelige krigsti, hvilket udmundende i at jeg fik læst godt og grundigt op af den lille sorte memoair- bog med alle de kritikpunkter, som jeg åbenbart havde gået og samlet sammen. Jeg er ikke engang rigtig sikker på hvad, der fik mig til at gå rundt som en afsikret håndgranat og være på nippet til at miste bisendelsen op til flere gange. Lige meget for resultatet blev, at det hen af formiddagen lykkedes mig at lægge en – lad os bare sige rødglødende- besked på Theis´ teleforsvarer. Det er jeg bestemt ikke er stolt af, MEN mens ulykken var i udførelse, så var det på en eller anden måde befriende. Den følelse varede sådan ca.  4 min. så kom den dårlige samvittighed stormende hånd i hånd med flovskaben over at jeg som voksen kvinde på 35 lige var regreeret til Helle 4 år! Det eneste det kunne fuldende billedet, var hvis jeg havde stampet i jorden samtidig eller lagt mig skrigende på fortorvet.

Til alt held overhørte Tristan ikke mine udgydelser. Ikke fordi jeg mener, at barn ikke må se voksne diskutere for efterfølgende at tale om tingene og blive gode venner. Faktisk kan det, efter min ydmyg mening, godt føre nogle gode snakke med sig. Igen inden for visse grænser selvfølgelig, men retorikken skal dæl´me vær i orden. Hvis jeg vil lære mit barn værdien af at tale pænt, så nytter det ikke, at jeg selv teer mig. BUM!

Jeg gjorde selvfølgelig efterfælgende det eneste logiske. Skrev til Theis at han under ingen omstændigheder skulle lytte til min besked. Han skulle bare glemme den opg slette. Dette velvidende, at han faktisk næsten aldrig lytter sine telefonbeskeder. Han lyttede selvfølgelig, som man jo gør, når man får en sms om, at man IKKE skal lytte beskeden. Skaden var sket, men heldigvis har jeg en helt fantastisk mand, som rummer mig! HELE mig- også den 4 årige pige. Men selv om han evner dette, så vender jeg alligevel tilbage til førnævnte APP. Hvis den ikke er opfundet endnu, er her opfordringen, for der må være andre end mig, der kan spytte unfair galde ud? Bare en gang i mellem?

Jeg håber lidt, at Theis ikke læser dette indlæg med hvad kan opfattes som en offentlig undskyldning. Man ved jo aldrig, om det kunne gå hen og give bagslag i fremtidige diskussioner. Men igen, så kan jeg jo bare slette indlægget igen, hvis lokummet brænder. Værre er det med den der f…… telefobsvareresked!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *