En mors kryptonit!

2015-06-11 08.10.37

I noget tid har jeg bildt mig selv ind, og viljebestemt forklaret Theis, at når ordet, MO røg over Tristans læber, ja så betød det sten sikkert MOR! Uden tvivl. Dette til trods for, at  denne lyd også til tider har været sammenkoblet med et plastik bondegårdsdyr eller lignende let betrædelige genstande.  Så ja ok lidt begrebsforvirring kan vi da godt blive enige om, at der har været. Måske er det fordi, at selve betydningen af lyden MO blot har udmundet en del klappen i hænderne og begejstrede udråb fra de voksne – og ærlig tal hvad kan man bruge det til. Næ nytteværdien af det ord, kommer først til sin fulde ret, når det går op for én, hvad ordet mor kan brugtes til. Med det i sin vold, står man nok med det mest magtfulde ord i verden. For Tristan viste åbenbaringen sig efter sengetid i den forgangne uge, da det finurlige skete, at når han råbte lige præcis det ord, ja så kom MOR sjovt nok spænende  ind på værelset gang på gang, på gang, på gang, på….Så er man jo godt dum, hvis denne lille leg ikke også skal afprøves uden for sovetiden.Som sagt så gjort og min søn  er nu blevet bevidst om, at han med brug af ordet MOR står med spar ES i hånden. Ordet, der rydder bordet, og får ting til at ske.

Om min søn har en meget selektiv begrebsforståelse, ved jeg ikke, men sjovt nok hersker der for ham ingen tvivl om betydningen af ord som;  mad, banan, figenstang, bad, grissini og nu også mor. Derimod hersker der stadig en vis tvivl om betydningen af ordet NEJ, selv om jeg vil vove den påstand, at det ord har fundet sin vej over mine læber lidt flere gange end ord som grissini – tror jeg.

I retroperspektiv må jeg nok tilstå, at jeg selv har benyttet, udnyttet og ja måske også øget rovdrift  på effekten af MOR-ORDET gennem tiden. But who hasn´t..eller? Så fra nu er der universel tilbagebetaling. Karma har svunget sin næve, og hold kæft hvor jeg elsker det!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Comment

  • SVAR

    Aw, sikke en sød lille dreng – han er da alt for kær og sjovt at han kan sige grissini! 🙂
    God weekend til jer!
    Kram,

    http://nikkilund.dk/