Jeg fortryder! Spol tiden tilbage!

Kl. 6. 45 i morges blev jeg brutalt basket i bevidstheden, da den barske barske hverdags realitet uden for den endte barselsboble ubarmhjertigt gjorde sit indtog. Jep jeg fik en disideret kindhest af virkeligheden – bitch-slapped, hvis vil. Min barselsorlov er nu officielt slut, og foran ligger nu to arbejdsdage på skolen, inden sommerferien træder i kraft. Umiddelbart kan det jo virke som en forholdsvis gelinde måde at genoptage sit arbejdsliv, uden for husets fire vægge med 4 ugers ferie, men det til trods så var det  en meget tårevædet fru friis, der gik ud af døren i morges og efterlod en glad dreng i armen på en meget kompetent far. Rørstrømheden skyldes såldes ikke tvivlen, om gemalen kan varetage det vigtigste erhverv i verden, men derimod det faktum, at i fremtiden vil det i mange tilfælde ikke være mig, der får mulighed for at få en særlig lang morgenstunden sammen med Tristan. Det vil være Theis, der får den tjans, grundet vores arbejdstider.Jeg gik i selvsving over erkendelsen af denne kendsgerning og  kneb tårer et godt stykke ned ad Nørrebrogade. Heldigvis fik jeg nogenlunde styr på tårekanalerne inden min første arbejdsdag begyndte.

Jeg synes, barsel er fantastisk! Intet mindre, men når det er sagt, så er har jeg også glædet mig til at komme tilbage til mit job. Altså lige ind til i morges! Nu fortryder jeg! Jeg vil ikke starte nu! Spol tiden 3 mdr. tilbage og giv os lige lidt mere tid. For det er da dæl´me ikke mange timer, man får med sit barn, hvis man også skal passe det der´sens job, og lille manden gerne skal have talt sine får omkring kl. 20!

Det er jo lidt som at skulle tage en kold-tyrker, når man skal gå fra det nærmest symbiotiske forhold, der opstår under barslen, til så at skulle affinde sig med et par timers samvær! I 7 måneder har vi opbygget en hverdag, rutiner og et samvær, som nu skal dekonstrueres  og bygges op på en anden måde.  For slet ikke at tale om, at den virkelighed, at datoen for vuggestue start i den forbindelse også presser sig på, hvilket jeg også også har lidt pres over – ok meget! Jeg er ikke helt sikker på, at jeg helt er parat til at opgive suverænitet, så i forhold til snarlige dato, der indtager jeg lige fortiden den berømte strudsstilling – det jeg ikke kan se eller mærke, ja det det eksisterer jo ganske enkelt ikke!

2015-06-28 10.30.01

Heldigvis havde herrerne i huset haft en fest i løbet af dagen, hvilket gør,  at det formegentligt bliver lidt nemmere at skulle tage afsted igen i morgen. Det siger jeg i hvert tilfælde til mig selv i skrivende stund. Hvis morgendagens cykeltur alligevel skulle blive en flæbende én af slagsen, er det jo heldigvis så den sidst arbejdsdag inden ferien 😉

2015-06-28 10.29.20-1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *