Jamen de er jo nøgne!

20150701_185150

3 personer, 1 camper og 1. børnefamilieferie! At kalde det bilferie er måske lige at stramme den, da vi pt befinder os ca 2 timer fra hverdags matriklen.Vi camperer faktisk næsten så tæt på det danske land, at vi kan se hjem. Men lige meget er det, for vi har fundet, hvad vi mener, er et lille paradis på jord, og vi er vilde med det!

Lidt uden for Helsingør ligger den lille havne flække, Råå. Og hvis jeg må give min ydmyg mening, så er her fan fis’mer dejligt! Samtidig er jeg er ikke for fin til at indrømme, at det et 3. gang vi gør 1. Camperingsstop netop her. Det er bare nemt over broen 1 times kørsel og wuupti, så er man på ferie. Herefter ligger det smukke svenske land klar til at udforske.

Vel ankommet og til dels udpakket besluttede vi, at føje, hvad  må være solens ønske, når temperaturen når over de 25 grader, og gå ned til stranden en tur for at dyppe fusselankerne i Øresund.

Theis havde spottet, at den højre del af stranden var meget mindre besøgt end den venstre, hvor folk så ud til at ligge så tæt, at den personlige sfære for visse familiemedlemmer ville blive stærkt udfordret. Så altså til højre med os. Her burde man nok have stillet sig selv det spørgsmål ; Hvorfor mon der er så stor forskel på, hvor folk vil smide deres kroppe til gennem stegning. Svaret kom efter lidt tid på det ellers ganske udemærkede strandstykke.

 

20150701_171030

Ved nærmere eftersyn sås det pludselig tydeligt, at mange af de øvrige strandgængere var som Gud havde skabt dem-  splitter ragende nøgne. Så vores søns jomfrutur som strandgæst blev således bedrevet på en nudiststrand. Det i sig selv er jo fint nok, men et eller andet sted synes jeg ikke, det er helt i orden at frekventere en sådanne strand, hvis man selv er fuldt påklædt. Det er lidt som at sige; jo jo jeg er vegetar altså på nær mht bacon, DET spiser jeg. Ej nej den går ikke i mit univers. Enten leger man med, ellers går man væk. Vi kunne såleds gå to veje herfra. Smide klunset, strippet down, go all in, men dertil er jeg sgu for sippet. Så vi listede lige så stille a’, mens jeg søgte at fæstne blikket på alt muligt andet end den nøgenhed omkring mig.

Efter denne på mange måder berrigende strandoplevelse besluttede vi, at torsdagens solbadning skulle forgå i poolområdes vante omgivelser. Egentlig ikke grundet i nudist oplevelsen, men fordi vandet ved stranden bare er hamrende koldt, og Tristan måske grundet heraf ikke viste den store entusiasme for soppe- projektet.

Dagen i går blev derfor blevet brugt i solen ved poolen, hvilket tilgengæld godt kunne få Tristans begejstring i vejret!

IMG_20150703_010551

Og halleluja for det, for den begejstring levede vi højt på, da vi nogle timer efter samme dag stod i et supermarked i centrum af Helsingør med en punkteret cykel holdende udenfor og en noget overgearet unge i vognen.

I dag fredag har vi 5 års bryllupsdag, som vi har tænkt os at fejre med et måltid bestående af en vaske ægte svensk rejebombe akkompagneret af en ikke så svensk hvid drue, når familiens mindste campist er gået til køjs. Om dette viser sig at blive en midnatsforestilling vil vise sig, da der har været lidt uoverensstemmelser omkring sovetidspunkt de sidste to dage.

Nyd solen i Danmark i fulde drag! Vi gør det i det svenske 🌞👍

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *