HERRERNE I HUSET

De er 2 og bliver snart 3 – herrerne i huset, og dermed må jeg som eneste høne i buret sande den maskuline overvægt. Men det er også absolut ok!

Theis og undertegnede har været gift siden 2010. Hvordan han til tider holder mig ud – ja det må guderne sgu vide, men det har han altså formået i snart 6 år som mand + det løse, som kæreste inden vi gav vores ja tak til hinanden – sådan for real! Han er min støtte, min base, min eneste ene og samtidig den person i verden, som jeg oftest får lyst til at give et velmenende spark i røven og en mindre velmenende øretæve!

Theis er kok og en pis´hamrende dygtig en af slagsen. Jeg ved godt, at jeg ikke besidder en uvildig position, men ikke destro mindre, så er det nu sådan landet ligger, og jeg er så stolt af ham, at jeg nogen gange selv undres!

De har noget specielt sammen – de to herre. Noget jeg ikke er en del af, men igen så er det helt ok! Faktisk mere end det, for når jeg ser dem sammen så er det dæl´me intet mindre en fantastisk, og jeg glæder mig til, at de 3 herre kommer til at have deres helt eget rum, hvor jeg som kvinde ikke nødvendigvis skal indfinde mig 🙂

2014-12-11 17.49.47

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *